3mirakel

trebarnsmamma barn födda 09, 12 och 14

Helgen

Publicerad 2009-11-29 17:38:49 i Allmänt,

Helgen har vi spenderat i Köping hos Björn, på fredagen åt vi tacos och tittade på idol och lördagen var vi i Kungsör där vi fyndade massor med bebiskläder till Sixten på en secondhandaffär som säljer barnkläder. Secondhand är toppen, man får såå mycket för pengarna. En full påse med bebiskläder för tot 180:-!!!
Vi tillbringade kvällen hos Björns grannar som fick sitt 3:e barn i år, så det skiljer bara 1 månad mellan deras bebis och Sixten, Sixten verkade mest förundrad över att se nån som han och när dom lekte i babygymmet så försökte han leka med Colins leksak =). Det var jättekul för oss o prata med någon som också har bebis, många skratt blev det!

Vi har inte hunnit julpynta något ännu men det får vi nog pyssla med i veckan som kommer.
Imorgon ska vi på 4 månaders kontoll med Sixten på BVC, ska bli spännade och se hur mycket han väger nu, var ju hela 1 månad sen vi var där sist, skönt att vi slipper sprutor den här gången iaf! Sen blir det storhandling av mat när vi ändå är inne i stan och så ska jag ta svinvacinet också. Full dag blir det nog!

Här är lite bilder från helgen


Sixten och pappa sitter och nördar framför datorn.







Sixten tittar på mamma istället för datorn.





Sixten tittar på Colin






Sixten vill också leka med den största leksaken..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

25 år och sambo med min pojkvän Håkan och mamma till Sixten född 090809, nu väntar vi på lillasyster som är beräknad 121016 <3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela