3mirakel

trebarnsmamma barn födda 09, 12 och 14

Bad igår och Feber idag

Publicerad 2010-12-22 23:26:36 i Allmänt,

Igår kväll så fick Sixten bada i badbaljan, han var så söt när han lekte med en plastmugg. Han provade att sätta den på foten, gullungen.





Nu idag så har Sixten haft 38,5 graders feber och det har märkts, han har varit klängigare än vanligt och han vaknade upp efter att bara sovit middag i 45 min så då låg han i min famn och somnade om medans jag tittade på ett tvprogram. Det var jättemysigt, är inte så ofta han somnar i famnen längre...

Mellis!

Publicerad 2010-12-10 11:39:04 i Allmänt,

Nu sitter Sixten och har snart ätit upp sin mellis innan han ska sova, mosad banan och en brödskiva och vatten. Sen han lärt sig hur han ska hålla pipmuggen så dricker han vatten jättebra, vilket är jätteskönt.

Medans han sover så ska jag packa för hela lilla familjen ska åka till Köping under helgen och träffa lite vänner, ska bli jätteroligt och skönt och komma hemifrån ett tag. Blir ju lätt tråkigt att vara hemma när man är hemma om dagarna som jag och Sixten är.

Innan vi åker i eftermiddag så ska vi hinna ut och så ska Sixten få åka lite pulka. Det är ju jättefint väder idag =)



16 månader!

Publicerad 2010-12-09 21:35:24 i Allmänt,

Idag är Sixten 16 månader. I måndags åkte jag och Sixten och hälsade på mina föräldrar i tre dagar. Vi hade jättekul coh mysigt hos dom. Han fick också en babypulka av sin morfar som har använts flitigt. Är ju perfekt att ha istället för vagn såhär på vintern. Den är lätt och dra och ifall han vill gå så är det ju bara att dra den tom tills han blir trött i benen och vill sitta istället.

<3 Tre år ihop tillsammans! <3

Publicerad 2010-12-06 09:30:20 i Allmänt,


Ja, igår den 5e december så har jag och älskling varit tillsammans tre år. tre år som gått upp och ner, har hänt mycket under dom åren. Sixten föddes ju när vi varit tillsammans 1,5 år och förhoppningsvis så får han ett syskon under 2011 =)

Kommer fortfarande ihåg första gången vi träffades. Jag satt hos mina dåvarande grannar i slutet av Oktober 2007 och åt pannkakor ihop med dom. Då knackar det på dörren och Håkan stiger in och frågar om min granne kan hjälpa honom med en sak, social som Håkan är så stod han där i hallen och pratade med mina grannar och mig. Dom kände alltså honom, jag hade aldrig sett honom förut...
Jag minns att jag tyckte han hade så fina blåa ögon, var grymt trevlig, precis den längden jag gillar hos killar. Han var arbetsklädd i PEAB kläder så jag trodde att han jobbade där. grymt sexigt med killar i arbetskläder också ;-)

Stod säkert och pratade i 15 min. Hans mamma satt i bilen utanför och väntade på honom men han hade helt glömt bort tiden och jag med. Jag skulle med börja röra mig hemåt så gick ut i hallen och började klä på mig ytterkläderna och kände hur jag blev knäsvag när jag stod bredvid honom. Vi pratade mer och jag frågade om han jobbade på PEAB men han sa att han arbetslös men det brydde jag mig inte om. Jag var redan såld, bara sådär vid första gången vi sågs! Kärlek vid första ögonkastet!!!

Jag nämde för honom att han kan ju höra av sig om han vill, kan ju ta nummret av min granne, vågade inte be om hans nummer...Några veckor gick och jag hörde inget av Håkan och jag hade ju inget nummer till honom, Jag kunde inte släppa tanken på honom. Tänkte på honom varje dag som gick. Tillslut funderade jag på om jag skulle knalla upp till Lid, där jag visste att han bodde och knacka på och fråga om nån visste vilket hus han bodde i men vågade inte riktigt. Så efter 4 veckor så tänkte jag att jag måste hitta hans nummer för jag kunde ju inte sluta tänka på honom och var tvungen och veta om han var singel eller ej, och om han var intresserad!

Så gick ner till mina grannar och frågade om dom visste hans telefonnummer och då ringde min granne upp honom direkt och frågade efter håkan och räckte luren till mig. Jag var jättenervös och det var ju inte lättare iom att hans två barn satt bredvid och lyssnade på vad jag sa. Men fick fram iaf att det skulle var kul och träffas någon gång och fick hans telefonnummer och han fick båda mina nummer.

Ringde upp honom direkt när jag kom hem till mig och så pratade vi säkert 10 min och jag frågade om han var singel och det var han. Vi bestämmde att han skulle komma hem till mig, han bodde 2 km från mig så han skulle gå men jag ville möta honom med bilen, var så otålig och ville äntligen träffa honom ju!!! Så han sa att han bara skulle duscha och fräsha till sig och sen börja gå. Jag passade på att också hoppa in i duschen och sen åkte jag och mötte honom. Kände mig precis lika varm i kroppen som första gången jag såg honom när han satte sig i bilen.

Sen tittade vi på film och jag hade huvudet i hans knä, hade bara en tresitssoffa då. Sen slutade det med lite pussar och slutligen att han sov över, första natten! Sedan morgonen därpå så har vi varit tillsammans. Var så kär direkt att jag sa att jag tror du är det jag ska gifta mig med och skaffa barn med, som tur va så var det besvarat, han var jättekär också, redan från första gången vi hade setts! Frågade varför han inte hört av sig tidigare till mig och han förklarade att han var rädd och bli dissad och att jag inte tyckt om honom, jag som hade väntat och väntat...

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET! Ingen tvivel om att jag tror på det, eller hur?






Såhär såg min älskling ut 2007 ungefär vid den tiden vi hade träffats!


Och den här bilden är tagen på oss när sixten var 6 månader gammal, dvs i Februari 2010! Båda två lite rundare!

Om

Min profilbild

Emma

25 år och sambo med min pojkvän Håkan och mamma till Sixten född 090809, nu väntar vi på lillasyster som är beräknad 121016 <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela