3mirakel

trebarnsmamma barn födda 09, 12 och 14

Klätteapa!

Publicerad 2010-11-03 21:31:10 i Allmänt,

Tänkte nämna också att Sixten har blivit en riktig klätterapa på sistonde. För ca 3 dagar sen började han kunna klättra upp på köksstolarna och nu kommer han upp på köksbordet också. Trots att jag skjuter in stolarna mot bordet så drar han ut dom och klättrar upp på två röda känns det som.

Så nu gäller det att ha koll hela tiden på honom, han lever farligt just nu. Vi har ju också tagit bort hans bord han hade i sitt rum också eftersom han bara skulle klättra på det, kommer ta fram det i vår när han har mer användning för det än som nu, bara klätterställning. Då kommer han nog kunna sitta där och rita med mera.



En vanlig syn här hemma, Sixten kommer med en bok och vill att man ska läsa med honom, han har en boklåda som syns där i bakgrunden som han brukar välja ifrån

Kommentarer

Postat av: Annika N

Publicerad 2010-11-09 14:58:56

Ujujuj vilken klätterapa va!!? Förstår att det är fullt upp både högt och lågt... Vad stor han är nu den lille killen eran!!

Superkramisar från mig och Mattias!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

25 år och sambo med min pojkvän Håkan och mamma till Sixten född 090809, nu väntar vi på lillasyster som är beräknad 121016 <3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela