3mirakel

trebarnsmamma barn födda 09, 12 och 14

trebarnmamma

Publicerad 2015-07-16 00:15:40 i

Oj vad länge sedan man skrev här. Tiden räcker inte riktigt till. Men för egen del så är det ju så kul o kunna gå tillbaka och kolla i arkivet på bilder och så. Nu när man kan uppdatera via blogg appen blir det ju enklare.

Ja, tre barn har man nu. Sixten född 09 blir sex i augusti och ska börja förskoleklass om en månad, stora killen. Munnen går i ett på honom, pratar som bara den! 

Sophia född 12 blir tre i oktober. En envis tjej med mycket vilja som vill klara det mesta själv och hon låter sig inte slås ner om nåt går fel på vägen, hon bara reser sig upp.

Loke, min lilla minsting på 7 månader som inte alls var planerad men lika mycket älskad för det. En förnöjsam herre men har humör ändå om nån av syskonen tar nåt han leker med.

Följ mig gärna på instagram 3mirakel





I denna bild ser man sophias humör, Lokes förnöjsamhet och Sixtens busigt.  Btw bästa köpet Thule chariot cheetah 2 cykelvagn. Våran andrabil. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

25 år och sambo med min pojkvän Håkan och mamma till Sixten född 090809, nu väntar vi på lillasyster som är beräknad 121016 <3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela